Transport

Ons wagenpark telt momenteel 10 smurf blauwe trekkers en 1 combo met dezelfde herkenbare blauwe kleur. Door de variatie die wij bieden in ons transport, is er altijd wel een gepaste oplossing.

Adr (tank) container auto – Wij vervoeren ook adr (gevaarlijke stoffen) met onze adr trekker. Wij kunnen zowel tanks als gewone containers met gevaarlijke stoffen vervoeren. Heeft u dergelijke goederen te vervoeren? Laat ons het even weten!


 

Breaker – Met al onze container chassis kunnen we een 40ft of 45ft vervoeren, maar met de breaker (deelbaar chassis) is het mogelijk om 2 x 20ft mee te nemen, als u bijvoorbeeld 2 containers tegelijk wilt laden en/of lossen.


 

Lzv – Met onze Lzv (Lang Zwaar Voertuig) is dit ook mogelijk, maar dan met 1 x 20ft en 1 x 40ft of zelfs 3 x 20ft! Heeft u maar 1 container nodig en is er de mogelijkheid om af te koppelen, dan nemen we bij zowel de breaker als de Lzv het 2e gedeelte mee naar de volgende klant en komen we later uw container weer oppikken.


 

Trailer – Sinds kort hebben we onze eigen trailer. Hiermee rijden we op dit moment in de scandinavische landen en in de UK. De trailer heeft een koelsysteem dat er voor zorgt dat de producten die vervoerd moeten worden op temperatuur blijven. Op deze manier is het mogelijk dat we levensmiddelen die op een lage temperatuur moeten blijven, kunnen bezorgen naar bv Noorwegen of Engeland.


 

De Combo – Heeft u documenten of pakketjes die weggebracht moeten worden, maar zelf geen tijd? Dan kunnen wij die met onze Combo voor u bezorgen. Dit zou eenmalig kunnen, maar ook zeker op vaste momenten. Ons streven is om dit in een kort tijdsbestek voor u te realiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.